OM SCRIBLIFE

”Fridens liljor …”

… brukade Gammelmoster ibland sucka ur sig. Med ett litet finurligt leende på läpparna. Och man förstod precis vad hon menade. Gammelmoster var en äkta livsbejakare men det var inget hon kanske tänkte på själv. Hon bar på ganska mörka sorger från sin ungdom men var ändå en levnadsglad och en stark personlighet; hon var rolig, ibland härligt sarkastisk och väldigt, väldigt snäll – och på det så älskade hon glitter och glamour! Hon var en dam som, tillsammans med sin kära make, kom att bosätta sig i en enkel lägenhet intill Farsta. Men i mina ögon var hon en primadonna av högsta klass. Hon blev allt rynkigare med åren – men hon blev ändå aldrig gammal!

ScribLife vill vara som Gammelmoster: peppa i det lilla, livsåskåda lite lagom, samhällskritisera när det krävs, kanske någon gång vältra sig lite i det vardagseländiga och ibland tillåta sig skratta åt alltihop; värna om sig själv och om varandra, tänka nytt, lyfta blicken och förhoppningsvis sprida lite levnadsglädje till dig som hittar hit.

Välkommen till ScribLife och bloggen Fridens Liljor!

shutterstock_85389040

VÄLKOMMEN ATT KLICKA DIG IN PÅ NÅGON AV FLIKARNA FÖR INSPIRATION, PEPP, TIPS OCH TANKAR OM STORT OCH SMÅTT:

Kategoribild_blogg   Kategoribild_heminredn   Kategoribild_måbra

kategoribild_stilskönhet    Kategoribild_vigillar   Kategoribild_krönika

0

SCRIBLIFE – ”DIN VÄNINNA PÅ NÄTET” – ÄR ETT LITET INSPIRATIONSMAGASIN PÅ NÄTET SOM DRIVS AV

 

shapeimage_2
0

Din väninna på nätet! Nätmagasin för inspiration och pepp i din vardag: stil, skönhet, hälsa, hem och inredning, sånt vi gillar och tankar vi vill dela – med dig!