GOTT NYTT ÅR!

Att du står här just nu betyder att du har lyckats. Lyckats med allt du hittills mött på livets väg. Annars hade du inte stått här.Ett nytt år är en brytningspunkt då det är möjligt att summera, tänka efter, innan vi vandrar vidare. Mycket av det som händer kan vi inte påverka och för den som gått genom svåra tider kan det kännas lönlöst att tänka ”Nästa år ska bli ett toppenår”, för vad vet vi…? Men i det läget kan det vara värt att vända på det: You made it! Du klarade det. Och allt du mött, allt du har klarat av, kanske kämpat dig igenom, alla hinder och bekymmer men också alla fina stunder, upplevelser, all glädje som du fått och ibland själv varit orsak till, alla dagar som kom och gick … Allt detta har format dig till den du nu är och gjort dig starkare, klokare. Det har gjort dig ännu mer rustad för allt du kommer att möta, starkare och uthålligare för tider då terrängen blir svårare, större förmåga att se möjligheter när oro och bekymmer hopar sig och, förhoppningsvis!, en skarpare lins för andra du möter som kanske just då behöver en stöttande hand, en oegoistisk handling eller bara ett värmande leende.  Du står här i ett purfärskt nytt år. Och du står här av en anledning. Ta en stund och tacka för allt du är och har, för möjligheten du fått att få fortsätta växa, sträck på dig och gå ut – och lev!✨
Vi på ScribLife önskar dig ett riktigt gott, berikande, kärleksfullt 2018!💫✨💕 Fridens liljor.

Facebook
Facebook
Pinterest
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Google+
http://scriblife.se/2018/01/god-fortsattning-pa-livet/
Follow by Email
RSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *