NOUBA BACK ON TRACK!

PRESSVISNING. Relaunch av en gammal storfavorit jag haft svårt att hitta ersättare för … Till min glädje håller allt precis lika hög kvalitet som förr – och ännu bättre! Innehållet är fortfarande det bästa för huden såväl som för resultatet, innehållet är, med råge, etiskt försvarbart och produkterna en fröjd att arbeta med.

Nouba is back! Mitt skötebarn som jag som makeupartist lärde känna redan -98 och var med och lanserade på den svenska marknaden -99. Denna italienska, professionella makeupserie som ofta revolutionerat branschen under sina 40 år på den internationella marknaden, har nu alltså fått en välförtjänt nystart med erfarna kemisten och kreatören, italienska Andrea Brambilla, som ny delägare och produktutvecklare i företaget.

Med några riktigt magiska nyheter återlanserades så Nouba i Sverige med pressvisning idag, med Andrea Brambilla själv influgen från Milano, stöttad av vårt lands egen stjärnmakeupartist @miahögfeldt som var med och demonstrerade.✨

Such a lovely monday!☀️

Av Ingela Hellqvist

Andrea Barillo, kemist, kreatör och ny delägare som tagit över stafettpinnen från grundare Rosy Armanini.
Vårt lands egen stjärnmakeupartist, Mia Högfeldt, var på plats för att demonstrera Noubas senaste kollektion.
Måndagsgodis!
Facebook
Facebook
Pinterest
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Google+
http://scriblife.se/2017/03/nouba-back-on-track/
Follow by Email
RSS