Allt för Sverige Emmy-vinnare!

EMMY AWARDS WINNER!Svt:s program Allt för Sverige vann i natt tv-branschens mest prestigefyllda pris: International Emmy! ✨Ett stort grattis från oss på ScribLife till hela teamet bakom programmet! Och till producenten @chrisakerlund : Jag är sååå stolt över dig, brorsan!! Det där var du SÅ VÄRD! #iemmy #emmyawards2016 #winner #alltförsverige @chrisakerlund
Allt för Sverige vann en Emmy! Här med producent Christer Åkerlund och programledare Anders Lundin i spetsen.

I natt avgjordes det. Svt:s program Allt för Sverige vann tv-branschens mest prestigefyllda pris: International Emmy ✨, på International Emmy Awards i New York. Ett stort grattis från oss på ScribLife till hela teamet bakom programmet!

Facebook
Facebook
Pinterest
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Google+
http://scriblife.se/2016/11/allt-for-sverige-emmy-vinnare/
Follow by Email
RSS

En reaktion på “Allt för Sverige Emmy-vinnare!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *