SCRIBLIFE TESTAR NY MASK: ”SVÅRSLAGEN”

Hyaluronic mask_2
Bild: Ingela Hellqvist/ScribLife

Ja, den nya masken från dr Dennis Gross skincare är svårslagen i varje detalj. Det märks att det här företaget vet vad de gör. Hyaluronic marine hydrating mask är en oerhört härlig ansiktsmask i två komponenter som blandas ihop på egen hand och appliceras med spatel över ansiktet. (Viktigt dock att skynda dig lite så att inte masken hinner stelna innan du fått på allt). Masken, som ska sitta på i 10-15 minuter (varna känsliga familjemedlemmar, för du kommer att se ut som en Avatar under tiden!) lyfts sedan av i – nästan – ett enda stycke. Och därunder har hudens status minst sagt uppdaterats. Utan överdrift så känns det nästan som om huden fått äkta babystuns för en stund. Vi upplevde masken som ofattbart återfuktande men också svalkande, lugnande och avstressande. Masken har även en renande effekt vilket visade sig dagen efter då någon liten finne hade hittat upp till ytan, vilket vi anser vara ett gott tecken för då har den satt igång en  viktigt process i den annars trötta huden, glåmiga huden. Vi finner inget ”men…” i denna nyhet, varför den av ScribLife får fem stjärnor!

Facebook
Facebook
Pinterest
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Google+
http://scriblife.se/2016/10/scriblife-textar-ny-mask-svarslagen/
Follow by Email
RSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *