HÅLL STILEN HELA DAGEN MED VATTENFAST

waterproof makeup

STILIG NÄR DU GÅR TILL JOBBET. MINDRE STILIG NÄR DU ÅKER HEM? 

Många upplever att sminket ”rinner” eller helt försvinner under dagen. För den som har många inbokade möten, står öga mot öga med många kunder eller medarbetare eller kanske håller föredrag och känner att det är viktigt att hela tiden se korrekt ut, kan det vara ett problem.

Det finns en hel del professionella knep att få en makeup att sitta all-day/night-long. En rejäl makeupbas med foundation och ett fästande puder är ett. Vattenfast makeup är ett annat.

Vattenfast? Till vardags?! Ja, faktiskt. Många förknippar vattenfast badsäsong men idag finns en hel del fantastiskt fina, lätta och hudvänliga makeupprodukter som är vattenfasta eller vattenresistenta. Produkter framtagna för att hjälpa hålla stilen så att du kan känna dig trygg och slippa tänka på hur du ser ut, genom såväl träningspasset som hela den långa arbetsdagen.

HÄR ÄR ETT TIPS PÅ NÅGRA AV VÅRA VATTENFASTA FAVORITER JUST NU:

Write & Blend Shadow Liner, Nouba – krämögonskugga/eyeliner på burk som ger en djup, matt färg. Fungerar även till känsliga ögon. Vår favoritfärg i höst: Earthly Green.

Soft Serve Eye Shadow, M.A.C. – en ”pro longwear-ögonskugga” på burk som ger fantastisk lyster. Vår favoritfärg ”Girls, Girls” är en fantastisk highlighter att lyfta ögat med.

Pro Longer Waterproof Colour Stick, M.A.C. – snabbaste vägen till en snygg, hållbar ögonmakeup? Penna med mjuk spets att bara skruva fram och måla på. Storfavorit som finns i en massa glada färger. Till vardags i höst blir ändå färgen Ever Evergreen vårt val.

Watershield Waterproof Mascara, Nouba – Äntligen en vattenfast mascara som ger vackra fransar! Sitter som berg samtidigt som den är gjord för att fungera även till ömtålig hud och känsliga ögon. We love it!

Millebacci, Nouba – läpp”glans” som sitter som gjutet på läpparna. Det är nästan varningstext på denna: När du lagt det finns det ingen återvändo, om du inte har olja till hands. Perfekt för den lider av att läppstift/-glans rinner ut i smårynkor, ”äts upp”, eller bara försvinner redan vid första kaffepausen.

Facebook
Facebook
Pinterest
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Google+
http://scriblife.se/2016/09/hall-stilen-hela-dagen-med-vattenfast/
Follow by Email
RSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *