Praktisera fred – skicka ett fredskort

reform-peace-card-peace_of_cake-highreform-peace-card-love_bomb-high
Bilder:  ©ReformScandinavia

 

I en tid där varje dag kantas av tunga, dystra nyheter från när och fjärran, utgör dessa fina FREDSKORT, från designbyrån Reform Scandinavia, en inspirerande motvikt!

Makarna Sara Lund och André Houdet, grafisk designer respektive designer, äger tillsammans designbyrån Reform Scandinavia som erbjuder allt ifrån stilren inredning och hantverk i egen design till hjälp med formgivning av böcker, trycksaker och hemsidor. En sommar fick de anledning att fundera över frågan ”varför är det så svårt att få fred och frihet?” Resultatet blev en serie oemotståndliga vykort med freds- och kärleksmotiv. Så här berättar de själva om tanken bakom korten:

– Vi tog fram korten för att inspirera oss själva och andra att praktisera en fredlig livsstil. Korten kan skickas till någon du tycker om eller kanske vill försonas med. Eller sätta upp dem på kylskåpsdörren för en daglig påminnelse.

Vi på ScribLife gillar lika mycket kortens design som tanken bakom och tycker gott att de kan skickas till allt ifrån vänner till affärsbekanta som en snygg minidemonstration i kampen för fred och rättvisa. Hela vykort-serien finner du hos Reform.se

reform-staffli-peaceofcake
Snyggaste minidemonstration för fred? Upp till kamp med vykort från Reform.se!
Facebook
Facebook
Pinterest
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Google+
http://scriblife.se/2016/04/praktisera-fred-skicka-ett-fredskort/
Follow by Email
RSS